VORES AFGRØDER

Alle vores afgrøder dyrkes under de mest optimale, effektive og skånsomme forhold. Derfor kan vi dyrke vores planter meget hurtigt og skabe både smag og tekstur, der er meget kraftigere end den vi normalt kender herhjemme. 

Vi leverer altid samme dag som vores planter bliver høstet, hvilket garanterer dig en usædvanlig lang levetid for vores produkter. 

Vi går meget op i at dyrke vores lokale kundekontakt, og er derfor meget fleksible ift. ordrer og levering. Vi bestræber os på at kunne levere med en dags varsel, direkte til den dør I ønsker. 

VORES AFGRØDER

Alle vores afgrøder dyrkes under de mest optimale, effektive og skånsomme forhold. Derfor kan vi dyrke vores planter meget hurtigt og skabe både smag og tekstur, der er meget kraftigere end den vi normalt kender herhjemme. 

Vi leverer altid samme dag som vores planter bliver høstet, hvilket garanterer dig en usædvanlig lang levetid for vores produkter. 

Vi går meget op i at dyrke vores lokale kundekontakt, og er derfor meget fleksible ift. ordrer og levering. Vi bestræber os på at kunne levere med en dags varsel, direkte til den dør I ønsker. 

LOKALE AFGRØDER AF HØJESTE KVALITET

VORES MIKROGRØNT

LÆS MERE OM VORES MIRKOGRØNT

VORES KRYDDERURTER

LÆS MERE OM VORES KRYDDERURTER

VORES BLADGRØNT

LÆS MERE OM VORES BLADGRØNT

VORES MIKROGRØNT

Alle vores produkter er af højeste kvalitet, uden brug af jord, dyrket lokalt og bæredygtigt. 

Levetid, tekstur og smag er karakteristisk for alle vores varer – og du får dem altid samme dag, de er høstet.

I er velkomne til at kontakte os for smagsprøver eller køb af varer.

Direkte fra vores hylder:

  • Ærteskud 
  • Porreskud
  • Karse 
  • Bladbedeskud 
  • Broccoliskud
  • Radisseskud
  • Sennepsskud
  • Rød amarant (Gåsefod)
  • Blomsterkarse (Tallerkensmækker)

VORES KRYDDERURTER

Vi er fuld gang med at teste produktion og marked for vores krydderurter.  

Vores zipgrows indeholder et automatisk vandingssystem og er (som altid) fri for jord og pesticider. Vi leverer krydderurterne samme dag som de høstes. 

Kontakt os endelig, hvis I ønsker et testsamarbejde for vores krydderurter!

Direkte fra vores søjler 

  • Basilikum (latin: X)

  • Dild (latin: X)

  • Persille (latin: X)

  • Mynte (latin: X)

VORES BLADGRØNT

Vi er stadig i gang med udviklingen af produktionskonceptet og den endelige produktportefølje for vores bladgrønt.  

D E T  S I G E R
V O R E S
K U N D E R

Vi er lokale i vores tankegang, kundeforhold og leveringsradius. Vores kunder oplever typisk at kunne nedbringe deres mængde af madspild og overbestilling ved at skifte til Novefas produkter. Vi leverer nemlig samme dag som vores afgrøder høstes og garanterer dermed en længere friskhed. 

Kombinationen af de fleksible bestillingsordninger og leveringer sikrer vores kunder en unik service, med tæt sparring og dialog om vores produkters kvalitet og muligheder. 

D E T  S I G E R
V O R E S
K U N D E R

Vi er lokale i vores tankegang, kundeforhold og leveringsradius. Vores kunder oplever typisk at kunne nedbringe deres mængde af madspild og overbestilling ved at skifte til Novefas produkter. Vi leverer nemlig samme dag som vores afgrøder høstes og garanterer dermed en længere friskhed. 

Kombinationen af de fleksible bestillingsordninger og leveringer sikrer vores kunder en unik service, med tæt sparring og dialog om vores produkters kvalitet og muligheder. 

KUNDEUDTALELSER

Jeres basilikum smager mindst lige så kraftigt, som det vi kan købe andre steder

Benjamin HyllebergKøkkenchef, Scheelsminde

Det er ikke et problem, at jeres planter ikke er økologisk dyrket, for det er tydeligvis et bedre produkt både kvalitets- og miljømæssigt

Frederik LøweIndehaver, We Feat

Når vi bestiller råvarer fra mindre producenter, bruger vi tit over dobbelt så lang tid på at forberede dem. Hvis de ikke er fyldt med jord, vil vi kunne spare nogle ressourcer

Kasper KristensenChefkok, Restaurant Kronborg

Normalt er min karse lige til at smide ud efter to dage. Jeres karse fungerer stadig i smag og tekstur efter en uge

Carina KnirkeKøkkenchef, Hos Isidor Henius

Jeres produkter holder simpelthen friskheden, smagen og teksturen længere

Simon PedersenKøkkenchef og Indehaver, Restaurant Rusk